BENVINGUTS

1
abr
0

BENVINGUTS AL TENNIS CLUB BINISSALEM:

El Tennis Club Binissalem fou fundat a l’any 2001 amb l’intenció de promocionar el nostre esport preferit dins el nostre municipi, així el dia 1 de setembre del 2001 s’obriren les portes de la primera escola de tennis al nostre poble amb un total de 12 alumnes que any darrera any han anat augmentant gracies a la confiança de pares, alumnes i a la feina feta per els professionals que han aconseguit que a l’actualitat el club conti amb un total de 126 alumnes que entrenen i practiquen aquest esport.

Les instal·lacions del club estan ubicades al poliesportiu de Binissalem i compta actualment amb 3 pistes de Green Set i 1 pista de Quit

pistes

Filed under: General
No hay comentarios

No hay comentarios

Aún no hay comentarios.

Lo siento, el formulario de comentarios está cerrado en este momento.