FOTOS

EN NUESTRO FACEBOOK COLGAMOS LAS FOTOS MAS RECIENTES:

https://www.facebook.com/pages/Tennis-Club-Binissalem/243571712391513?ref=ts&fref=ts

Confrontación de alumnos adultos femenino de los clubs de Son Moix i Tennis Club Binissalem

adults-femeni1

CAMPEONES Y FINALISTAS DEL TORNEO A BENEFICIO DE NADIA NEREA

Dins el mes de novembre del 2008 el tennis club Binissalem organitzà un torneig a benefici a Nadia Nerea una nina de 3 anys que te el sindrome de Tricotiodistrofia, les inscripcions anaren integrament a l’associació de Nadia.

tennis-club-binissalem-2612

Els nostres representants d’adultennis masculí i femení, campions de Balears del L’OREAL – RPT CUP

Els nostres alumnes de l’escola de tennis, MªMargalida Coll, Mª del Mar Munar, Andreu Moya i Pep Vicens despres de quedar primers i segons a cada categoria a la fase local i a la fase regional, guanyaren material esportiu, diplomes, un cap de setmana per ells mes un acompanyant per disputar el campionat d’Espanya a Madrid amb totes les despeses pagades, entrades per veura el Masters Series, participació a un clinic a les mateixes pistes del Masters i gaudiren de veura l’entrega del trofeu com a numero 1 a Rafel Nadal. Munar i Coll quedaren 5ª i 6ª i Moya i Vicens 7º i 8º (1ªfoto els campions)(2ª entrega de trofeus fase local) al Tennis Club Binissalem

campions-de-balears
 

DIADA DE PRINCE

El Tennis Club Binssalem firma contracte amb la marca PRINCE, el qual el club es compromet a la col·laboració amb la marca per les activitats promocionals que es duran a terme durant 2 anys (diades, clínics etc) aportant els seus coneixements i ajuda a la preparació de les activitats.

tennis-club-binissalem-219

Diada a benefici de ASPANOP (Asociació de pares amb nins amb cancer)

Foto 1: Gran assistencia de public. Foto 2-3-4 els guanyadors del sorteig de camisetes firmades i diferen material esportiu que aporta Rafel Nadal.